't Craeyenest
Het Roosendaalse Shantykoor
Vlag NL

Disclaimer van Shantykoor 't Craeyenest

Disclaimer
De informatie en het aanbod op deze website, www.craeyenest.nl en www.tcraeyenest.nl, worden door Het Roosendaalse shantykoor 't Craeyenest met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.
Op de webpagina's www.craeyenest.nl en www.tcraeyenest.nl zijn links naar andere websites en bedrijven opgenomen. Alle informatie is echter vrijblijvend, zodat aan de gegevens op de website geen rechten kunnen worden ontleend.
Het Roosendaalse shantykoor 't Craeyenest kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.
De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.
Het Roosendaalse shantykoor 't Craeyenest aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Het Roosendaalse shantykoor 't Craeyenest worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site www.craeyenest.nl en/of www.tcraeyenest.nl.
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website www.craeyenest.nl en/of www.tcraeyenest.nl berusten bij Het Roosendaalse shantykoor 't Craeyenest.
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Het Roosendaalse shantykoor 't Craeyenest de informatie vermeld op de website te verveelvoudigen of openbaar te maken voor commercieel gebruik.
Op de foto’s en de muziek berusten auteursrechten en deze mogen niet gereproduceerd worden zonder toestemming van de auteur.

plaatje van decoratief golfje